ManuVision Kropsterapi og Træning 

 

Kropsterapi er en behandlingsform der er i rivende udvikling.  Kroppen husker det liv der er levet, gamle traumer og uhensigtsmæssige mønstre kan spænde ben for os alle, således at livet kun leves halvt.  

I den moderne livsførelse er der ofte adskillelse af krop og psyke; selvom vi ved at kroppen er et hele og at fysikken påvirker psyken og omvendt. Som Manuvision kropsterapeut kigger jeg bag om diagnoser; fokuserer på kroppens sprog og ikke på hovedets fortællinger.  Jeg ser på sammenhængen mellem krop, psyke og følelser.

Jeg arbejder med at løsne muskelspændinger; skabe balance i dit nervesystem, frisætte åndedrættet og dermed skabe flow i kroppens energisystem.

Jeg arbejder med opmærksomhed og accept, således at du gennem den bevidste sansning af kroppen, kan tage livet ind på en ny og friere måde. 

ManuVision kropsterapien blev grundlagt i 1998 af 6 partnere, der oprindelig er uddannet fra body SDS´s første hold. De har gennem de sidste 25 år videreudviklet det kropsterapeutiske system og forfinet de teknikker og øvelser, de mener der skal til, for at kunne se og føle ind i et andet menneske. De har nyligt været omdrejningspunkt i et forskningsprojekt sammen med Statens Institut for Folkesundhed og SDU, hvor de har undersøgt virkningen af  MV kropsterapi behandlingsforløb for krigsveteraner med PTSD. 

 

Nu er jeg i Højby Sundhedscenter

ManuVision træningen er holdtræning. Her bevæger vi os fra hovedets tanker og ned i kroppen.

Vi træner styrke og smidighed og veksler mellem dynamiske øvelser, der får pulsen op, og dybe stræk, der afspænder kroppen. Og vi kommer gennem hele kroppen-fra fødder til ansigtsmuskulatur.

Jeg tilbyder træning på små hold. Træningen er for alle. Det drejer sig ikke om at være bedst eller hurtigst, det drejer sig om kropsbevidsthed.

Det indeholder elementer af karate og yoga og samtidig er det koblet til kropsterapiens viden om sammenhængen mellem krop og psyke. 

En behandling varer 60-70 min.  Book en tid via FB, telefon eller mail.  

Anette Vinston Ritz

Få flere informationer klik på facebook billedet.

Priser og øvrig information finder du
Klinikkens Facebooksside

Se mere om behandlingen på: https://manuvision.dk/

Priser: 

  • 1.behandling 650 kr
  • Efterfølgende 800 kr
  • Klippekort 3 behandlinger 2000 kr.
  • Rabat til studerende og pensionister

Hvem er Susanne?

Jeg er uddannet ManuVision kropsterapeut i 2022 fra ManuVision Huset på Frederiksberg i København og uddannet træner fra samme sted i 2023. 

Jeg er også uddannet speciallæge i almen medicin, og har bred erfaring fra medicinske, kirurgiske, psykiatriske og pædiatriske afdelinger. Jeg har arbejdet nogle år i almen praksis, men har aldrig haft min egen klinik. Hovedparten af mit hidtidige arbejdsliv har jeg brugt i Misbrugsbehandlingen i Odense Kommune, samt som børne/unge læge, det man tidligere kaldte skolelæge. Jeg arbejder stadig som læge.

Jeg bor i Odense og har to voksne børn. 

Skriv din besked til mig og jeg vil vende tilbage hurtigt muligt.

Kontakt Susanne

5 + 13 =

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.