Image

Psykoterapi


Image

Jeg er 51 år og er for tiden i gang med at fuldføre min psykologuddannelse. Jeg har de sidste 15 år arbejdet som psykologisk rådgiver, hvoraf de seneste 6 år har været som psykoterapeut. Min drivkraft i mit arbejde har alle dage været, hvordan man hjælper mennesker fra A til B, og hvordan man motiverer til selvhjælp. 

For mig er det af afgørende betydning, at psykoterapien ikke kun skal lindre, men den skal hjælpe med at udvikle ens potentialer, styrke selvværdet og ikke mindst hjælpe én til, at gøre livet til en lykkelig tilværelse (se denne video, så ved du hvad jeg mener med 'lykkelig'). Hvorfor nøjes med at (over)leve, når livet byder på så meget mere?
Men det kan være en vanskelig opgave at skulle gøre 'hovedrent' i ens tilværelse. Det er her jeg kommer ind i billedet. Det er min fornemmeste opgave at støtte og hjælpe. Dog er det ikke ud af min mund sandheden skal høres, men ud af dit eget sind. Jeg bygger kun stilladset, du er dit eget bedste redskab til din personlige selv-udvidelse.

Vil du vide mere om mine terapiformer, kan du klikke på dette link